COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

La Tana, La Fabi i Chicuelo
Guitarra por cante

Descripció

Avís

Avís (30/10/2020): Degut a les noves mesures decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, l'organització de Ciutat Flamenco es veu obligada a cancel·lar aquest concert.

*L’abonament de les entrades, es farà efectiu a la seva targeta bancària a través de la qual es va fer el pagament. Per a qualsevol consulta, es poden dirigir per email a [email protected]

Ciutat Flamenco

Fitxa artística

La Tana, cante
La Fabi, cante
Chicuelo, guitarra
Diego Gómez i Juan Mateos, palmas

Detalls

La cantaora sevillana La Tana, ha treballat amb figures del món del flamenco tant rellevants com Joaquín Cortés, Farruquito, Paco de Lucía, Duquende i Montse Cortés, entre d'altres.

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenco i, al mateix temps, un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Ha acompanyat a cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Mayte Martín, Rancapino, La Susi, La Marelu, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito o Carmen Linares. También ha trabajado con músicos de jazz como Chano Domínguez, Carles Benavent, Jorge Pardo, Jordi Bonell o Raynald Colom.

Fabiola Pérez, més coneguda com La Fabi, una de les grans del cante flamenco del panorama actual. La Fabi va començar molt jove als escenaris, als 11 anys va començar a treballar en penyes i festivals flamencos. Va participar a la Companyia de Cristina Hoyos i ha compartit escenari amb artistes de la talla d'Antonio Canales, Farruquito, El Farru, El Carpeta, La Tía Pilar, Arcángel, o Diego del Morao i ha col·laborat amb artistes com Enrique el Extremeño, Manuel Parrilla i Antonio Rey

La trobada entre La Tana, Chicuelo i La Fabi, amb la col·laboració de Diego Gómez i Juan Mateos a les palmes, garanteix una incursió pel flamenco més essencial, aquell que beu de les fonts dels palos que el fonamenten, com la soleá, la seguiriya, la bulería i el fandango.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 30 Octubre 2020
    Dv
    20:30 h
    Petit Palau
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:18 €
Durada:75 minuts (aprox) - Sense pausa
Organitza:Taller de Músics

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h (Atenció presencial, telefònica i correu electrònic) + Dissabtes i Festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia)

Compartir