Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Setena de Beethoven
L’apoteòsic concert de clausura de la Simfònica OCM

Descripció

20180513-OCM

Fitxa artística

Albrecht Mayer, oboè
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

E. Elgar: Serenata per a cordes, op. 20
R. Vaughan Williams: Concert per a oboè i orquestra
L. van Beethoven: Simfonia núm. 7, op. 92

Descarregar el programa de mà
Document PDF (340KB)

Detalls

Tanquem la temporada però no podíem fer-ho de qualsevol manera: després d’anys de feina silenciosa ens fa enormement contents que el solista d’oboè de l’Orquestra Filharmònica de Berlín hagi acceptat la nostra invitació per tocar un concert meravellós i evocador: ni més ni menys que el Concert per a oboè i orquestra en La menor de Ralph Vaughan Williams (1944). Una partitura excepcional plena d’enormes dificultats per al solista i que Albrecht Mayer, artista del segell Deutsche Grammophon, coneix a la perfecció.

Vaughan Williams, conscient de la dificultat d’equilibrar el so de l’oboè com a solista, redueix l’Orquestra en gran part dels moviments, renunciant a l’ús gratuït dels tutti. Això crea una sensació de diàleg elegant entre els instruments i sense alliberar en cap moment al solista d’una responsabilitat màxima. El director titular i màxim responsable artístic de l’Orquestra, Tomàs Grau, dirigeix aquest concert, que s’obre amb la Serenata per a cordes del també compositor anglès Edward Elgar i novament cedeix el protagonisme al nom que vertebra aquesta temporada 2017-2018, Ludwig van Beethoven, de qui l’Orquestra n’interpretarà la Simfonia núm. 7 en La major a manera de clausura.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Maig 2018
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 45 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir