Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Reina de la Nit
La delicada lleugeresa de la soprano Sara Blanch

Descripció

Sara-Blanch

Fitxa artística

Sara Blanch, soprano
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Edmon Colomer, director

Programa

W. A. Mozart:
Obertura ‘Der Schauspieldirektor’, KV 486
Voi avete un cor fedele, KV 217
Misera, dove son?, KV 369
Obertura ‘Don Giovanni’, KV 527
Der hölle rache (‘La Flauta Màgica’, KV 620)
No, che non sei capace, KV 419
L. van Beethoven: Simfonia núm. 2, op. 36

Descarregar el programa de mà
Document PDF (302KB)

Detalls

Una de les característiques de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae al llarg dels seus dotze anys d’història és la seva mentalitat oberta a maneres de fer diferents, tret que demostra convidant músics d’arreu –això inclou també artistes del nostre país. Tant el fet d’aglutinar talent jove format a Catalunya en les fileres orquestrals o en les línies solistes, com el d’invitar els principals directors i solistes catalans són pràctiques habituals que l’Orquestra fa amb convicció i amb amor per allò que en diem la Res publica –la ‘cosa’ pública, l’esfera pública. És en aquest sentit que aquest programa a base d’obertures i àries d’òpera (però no només) ens fa una il·lusió especial.

La soprano Sara Blanch, guanyadora en els seus inicis del Concurs de les Corts i impulsada per certàmens de la importància del concurs Francesc Viñas (on va obtenir fins a 7 premis l’any 2016) o el Festival de Peralada, és avui una veu imprescindible. També ho és el director Edmon Colomer, absent durant massa temps dels nostres escenaris i que debutarà amb aquest concert amb la nostra Orquestra. Colomer ha articulat dues parts ben distintes en aquest programa: la primera pensada per al lluïment de Blanch i centrada en ‘Grans èxits’ del repertori Mozartià; la segona novament destinada a fer brillar l’Orquestra, gràcies a la magnitud de la Simfonia núm. 2 en Re major de Beethoven. Sens dubte, un win-win.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 22 Abril 2018
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 45 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir