Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Locomotora Negra
50 i a tota màquina! El jazz a Barcelona

Descripció

La Locomotora Negra 1920x1080

Fitxa artística

Ricard Gili, trompeta

Isidre Delgado, trompeta

Miquel Donat, trompeta

Arnau Boix, trompeta

Marc B. Trepat, trombó

Victor Gonzàlez, trombó

Òscar Font, trombó

Xavi Trepat, trombó

Tomás Gonzàlez, saxo tenor

Lluís Trepat, Clarinet, saxo alt i clarinet baix

Toni Gili, Saxo tenor i saxo soprano

Àngel Molas, saxo baríton

Albert Gassull, saxo alt

Cristòfol A. Trepat, piano

Jordi Casanovas, baix

Albert Romaní, guitarra

Carles Gili, bateria

 

Detalls

Hauria estat imperdonable celebrar 50 edicions del festival i no fer-ho sense una de les bandes més lligades a la nostra història: la inimitable i longeva Locomotora Negra, que any rere any estreny vincles amb el festival mitjançant acurades produccions especials i la complicitat d’un públic nombrós, fidel i apassionat. Després de dur-nos l’any passat de viatge pels carrers de Harlem, la màquina conduïda per Ricard Gili (que, com fem bé de recordar cada any, va debutar a casa nostra l’any 1974) ens presenta un altre espectacle d’estrena que es focalitza en el paper que ha tingut el festival de jazz en la vida barcelonina de les últimes dècades, amb blues, pianistes, big bands, la relació de la cançó catalana amb el jazz, el caliu dels clubs i els espais mítics de la nostra història com Santa Maria del Mar (on Duke Ellington, l’any 1969, cridava amb la Coral Sant Jordi «llibertat!») i els concerts de llegenda al mateix Palau. Festival de jazz i Locomotora Negra: amics per sempre!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 30 Novembre 2018
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 15 a 44 €
Organitza:The Project

Compartir