Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Inacabada de Schubert + Brahms 2
Salvador Mas & Orquestra Simfònica OCM

Descripció

Salvador Mas-OCM

Fitxa artística

Orquestra Simfònica Camera Musicae
Salvador Mas, director

Programa

F. Schubert: Simfonia núm. 8, en Si menor, D. 759, “Inacabada”
J. Strauss: Die Libelle, op. 204
J. Brahms: Simfonia núm. 2, en Re major, op. 73

Descarregar el programa de mà
Document PDF (936KB)

Detalls

Tres visions d'Àustria al segle XIX

Llacs, jardins i l’eternament elegant ciutat de Viena. La batuta mestra de Salvador Mas ens endinsarà en la música de tres compositors essencials per comprendre el romanticisme musical.

La Inacabada és una de les simfonies més interpretades del vienès Franz Schubert, per dues raons: en primer lloc pel misteri que suposa no saber amb certesa per què no la va acabar o si realment sols volia que tingués dos moviments i, per tant, està finalitzada; en segon lloc, perquè agrupa totes les característiques de l’època de forma sublim: dramatisme, esperança, il·lusió, tristesa...

Josef Strauss no és tan famós com el seu germà Johann pel fet que la seva música és menys esplendorosa, però la seva destresa en l’orquestració es fa perfectament palesa en aquesta Polka-Mazurka que parla del vol de la libèl·lula pels jardins vienesos.

La Segona Simfonia de Brahms fou concebuda l’estiu del 1877 al llac de Wörth i estrenada tres mesos més tard a Viena. Alguns estudiosos consideren que
 es podria denominar "simfonia pastoral", ja que en cadascun dels seus quatre moviments la música dibuixa ambients campestres i una certa nostàlgia de la vida en comunió amb la natura.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 10 Febrer 2019
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 50 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

Compartir