Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Clàudia Sol té un Do
La volta al món en dotze cançons

Descripció

La Clàudia sol te un do

Fitxa artística

Directors: Jordi Guri i Eva Martínez

Cors de veus blanques de les escoles Esclat Vila Olímpica, Escola Pia Sarrià Calassanç, Sant Feliu de Cabrera de Mar, Sant Gervasi de Mollet del Vallès, Àgora Sant Cugat International School i Col·legi Santa Teresa de Lisieux

Combo de l’AULA de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu

Word Music Ensemble del Centre Professional del Conservatori del Liceu amb Bartolomeo Barenghi 

Programa

Cantates amb els Cors de les Escoles Liceu 

Descarregar el programa de mà
Document PDF (546KB)

Detalls

El Cicle Liceu Familiar és un cicle de concerts participatius al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori del Conservatori del Liceu que permet als alumnes de les Escoles i del Centre Professional Liceu participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes.

En aquest concert podrem escoltar a la primera part la Cantata La Clàudia Sol té un Do amb els cors dels alumnes de les Escoles Liceu: Esclat Vila Olímpica, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç, Sant Feliu de Cabrera de Mar, i Sant Gervasi de Mollet del Vallès, acompanyats per un Conjunt instrumental del Centre Professional del Conservatori del Liceu.

A la segona part del concert podrem escoltar la Cantata La Volta al món en dotze cançons amb els cors de les escoles Liceu Esclat Vila Olímpica, Escola Pia Sarrià Calassanç, Sant Feliu de Cabrera de Mar i Col·legi Santa Teresa de Lisieux, acompanyats pel Word Music Ensemble del Centre Professional del Conservatori del Liceu.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Abril 2018
    Dv
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Conservatori del Liceu

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir