Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Cinquena de Beethoven + Chopin 2
Seong-Jin Cho & Orquestra Simfònica OCM

Descripció

Seong-Jin Cho-OCM

Fitxa artística

Seong-Jin Cho, piano
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

F. Chopin: Concert per a piano i orquestra núm. 2, en Fa menor, op. 21
L. van Beethoven:  Simfonia núm. 5, en Do menor, op. 67

Descarregar el programa de mà
Document PDF (316KB)

Detalls

Festival romàntic

Beethoven i Chopin encapçalen la llista dels compositors més representatius del romanticisme musical de la primera meitat del segle XIX. El primer, per les seves aportacions essencials per
 al desenvolupament de la simfonia; el segon, per fer que el piano esdevingués l’instrument per excel·lència d’aquest període. Dos mestres, dos genis, amb un extens catàleg d’obres entre les quals destaquen aquest Concert per a piano núm. 2 i la Simfonia núm. 5, l’inici de la qual ens posa la pell de gallina fins i tot abans de sonar.

Seong-Jin Cho va deixar bocabadat el jurat del Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin de Varsòvia (2015); amb tan sols 21 anys, interpretà amb una maduresa extraordinària i una pulcritud sublim cadascun dels tres moviments d’aquest concert per a piano.

Beethoven no va obtenir la resposta que esperava en l’accidentada estrena de la seva Cinquena Simfonia, tot i que la segona vegada que es va interpretar, el públic i la crítica es van adonar que assistien a un moment històric. No només per aquest inici que simbolitza la crida del destí, sinó també perquè en cadascun dels quatre moviments hi ha una exploració musical nova i original que obre les portes a futurs universos sonors.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 9 Juny 2019
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 50 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

Compartir