Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

L'Heroica de Beethoven
Grans personalitats de la música universal de tots els temps

Descripció

Salvador Mas+ Lluis Claret

Fitxa artística

Lluís Claret, violoncel
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Salvador Mas, director

Programa

D. Xostakóvitx: Concert per a violoncel i orquestra núm. 1, op. 107
L. van Beethoven: Simfonia núm. 3, op. 55, “Heroica”

Descarregar el programa de mà
Document PDF (218KB)

Detalls

Referents i motiu d’inspiració per a generacions de músics i melòmans. Les figures de Beethoven i Shostakovich són autèntics pilars de la tradició musical de la qual formem part. Temporada rere temporada són poques les orquestres i programacions que escapen a l’atractiu (entès també com a repte) que significa programar una de les grans obres del repertori universal. Ens referim, sens dubte, a l’Heroica de Beethoven (o el que és el mateix, la Simfonia núm. 3 en Mi bemoll major, op. 55), considerada pels experts com la simfonia que va marcar el pas del Classicisme al ple Romanticisme, ens permet donar la benvinguda comme il faut a una de les veus musicals més potents que ha donat el nostre país. Salvador Mas, autèntic especialista en Beethoven, l’ha dirigit arreu fent gala d’un coneixement profund del seu llenguatge.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 4 Febrer 2018
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 45 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir