COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Karen Lugo & José Maldonado
Gran Gala Flamenc

Descripció

Karen Lugo & José Maldonado

Fitxa artística

Músics: Carlos Caro (violí), J. Sánchez (percussió).
Cantaores: Joaquín “El Duende”, Raul Levia
Bailaores: Karen Lugo, José Maldonado, Eli Ayala, María José González
Direcció Musical i Guitarra: Juan Gómez “Chicuelo”

Detalls

En aquest espectacle l’espectador viatjarà pels diferents pals del flamenc (patrons rítmics com "bulería”, fester i alegre, "soleá" solemne i intens,  "alegría” dinàmic i desimbolt, "tango", "guajira", "farruca"...). Presentant la nova generació catalana d'artistes, Gran Gala Flamenc ofereix la unió perfecta entre cor i ànima, música i dansa, passió i ritme.

KAREN LUGO

Bailaora Mexicana, coneixedora i respectuosa de la tradició i alhora inquieta i innovadora. Ha participat en solitari en el cicle, Los Novíssimos de la XIV Festival de Jerez, Jóvenes Flamencos al Teatro Español de Madrid, al cicle Los Veranos del Corral a Granada, en el cicle Flamencos y Mestizos de la Fundació SGAE a la Sala Berlanga a Madrid i a la ciutat d'Úbeda, al Festival Flamenco Ibérica Contemporánea, al Festival Flamenco Ciudad de Jaén. Com a coreògrafa ha estat guardonada amb el Primer Premi de ball Flamenc del Festival Internacional de Almeria.

Sota la direcció de Javier Latorre, participa a la pel·lícula "Flamenco Flamenco" de Carlos Saura i com a  Primera Ballarina de l'espectacle "El Duende y el Reloj". Participa també com a ballarina, solista i coreògrafa dels espectacles "FLAMENCONAUTAS" Festival de Jerez 2018 i Lorca x Bach Festival de Jerez 2020 sota la direcció de Javier Latorre i producció de Shoji Kojima.

JOSÉ MALDONADO

José Maldonado és un dels artistes emergents en el panorama flamenc actual. Ballarí i coreògraf, combina la tradició amb l'avantguarda.

Neix a Barcelona, ​​ciutat on a primerenca edat inicia els seus estudis artístics. És titulat en dansa espanyola i flamenc pel Conservatori Professional de Barcelona (Institut de Teatre).

La seva carrera professional va de la mà de nombrosos artistes i companyies de renom, sent sol·licitat en moltes d'elles com a ballarí solista o artista convidat i realitzant gires per tot el món, recorrent els més importants festivals de teatre i dansa.

- Premi Artista Revelació del Festival de Jerez 2019.
- Premi a coreografia solista al Certamen de Dansa espanyola i flamenc de Madrid el 2013 per la coreografia "Mojácar".
- Primer premi de coreografia del Certamen de Dansa Espanyola i Flamenc de Madrid el 2015 per la coreografia "Blat Net".
- Premi de el públic i Premi de Flamenc i Dansa Espanyola de el Concurs de dansa de Castelló en 2002.

JUAN GÓMEZ “CHICUELO”

Juan Gómez "Chicuelo" premi Goya a la millor cançó original (la buleria "no te puedo encontrar") és un dels guitarristes més rellevants de l'panorama actual de el flamenc; dues vegades millor disc de guitarra solista en els premis de la revista Flamenco Hoy. Director musical de "Tarantos" el qual va rebre el Premi Max a la millor música.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 4 Abril 2021
    Dg
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 35 a 55 €
Durada:95 minuts (aprox)
Organitza:Daniela Eventi y Spettacoli | Musica & Musica

Compartir