COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Joyce DiDonato & Il Pomo d’Oro
My favorite things

Descripció

Avís

Avís (27/04/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Aquest concert es bescanvia pel que farà el diumenge 10 de gener de 2021, i que ja estava programat dins la temporada 2020-21 (Palau Grans Veus). 

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

Joyce DiDonato

Fitxa artística

Joyce DiDonato, mezzosoprano
Il Pomo d’Oro
Maxim Emelyanychev, clavecí i director

Programa

Primera part: "gli antichi"

L. Rossi: Simfonia de Orfeo
C. Monteverdi: Illustratevi de Il Ritorno di Ulisse
M.A. Cesti: Intorno all idol mio de Orontea 
T. Merula: Ciaccona
C. Monteverdi: Simfonia | Disprezzata regina de L’Incoronazione di Poppea
G. Battista Buonamente: Il ballo dei reali amanti
J. Dowland: Come again, sweet love
C. Monteverdi: Si dolce il tormento

Segona part: "i moderni"

A. Hasse: Morte col fiero aspetto de Marc'Antonio e Cleopatra 
G.F. Handel: Piangero de Giulio Cesare
W. Gluck: Act II scene II minuett y melodia de Don Giovanni | Che faro senza Euridice de Orfeo e Euridice Danza degli spettri e delle furie de Don Giovanni
G. F. Handel: Scherza infida Dopo notte de Ariodante 

Detalls

El Palau de la Música Catalana acull la mezzosoprano Joyce DiDonato. Una vetllada en la qual la gran diva americana, sota la batuta de Maxim Emelyanychev, estarà acompanyada per la formació Il Pomo d’Oro i presentarà un recull d’àries i cançons de Monteverdi, Gluck, Händel i Purcell.

DiDonato s’ha situat al capdavant de la indústria com a intèrpret i com a defensora de les arts. El seu protagonisme internacional li va arribar amb òperes de Händel i Mozart, els papers més destacats del bel canto de Rossini i Donizetti i també mitjançant una àmplia i aclamada discografia que abraça diferents gèneres. Segons New Yorker, DiDonato és “segurament la cantant més potent de la seva generació” o segons «Times» “Simplement or de 24 quirats” (nothing less than 24-carat gold)”

Les darreres propostes de Joyce DiDonato són les residències a les sales Carnegie Hall de Nova York i Barbican Centre de Londres, gires arreu del món amb Il Pomo d’Oro, solista convidada al Last Night dels Proms de la BBC, col·laboracions amb directors de la categoria de Rattle i Muti i el paper protagonista a Maria Stuarda per al Metropolitan Opera, The Royal Opera i el Gran Teatre del Liceu.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 13 Maig 2020
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Ajornat

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 100 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i 2h abans del concert (per la venda del dia)

Compartir