COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

José Luis Rodríguez "El Puma"
"Agradecido Tour"

Descripció

Avís

Avís - 13/09/19
Segons informa el promotor del concert, lamentem comunicar que José Luis Rodríguez "El Puma" s'ha vist obligat a suspendre el seu concert a Barcelona per motius de salut.

La devolució d'entrades s'efectuarà automàticament a través dels punts de venda on van ser adquirides.

Preguem disculpeu les molèsties que aquest fet hagi pogut ocasionar.

El Puma

Detalls

José Luis Rodríguez "El Puma" arriba a Espanya amb presentacions a Madrid, Bilbao, Barcelona i Las Palmas de Gran Canària com a part de la seva gira mundial "Agradecido Tour", la primera després de recuperar-se del doble trasplantament de pulmó a què va ser sotmès a 2017.

"Quiero verlos en todos los shows, quiero disfrutarlos nuevamente. El regalo de vida que Dios me dio, quiero compartirlo con ustedes. Los amo mucho", ha indicat El Puma des de Miami on va arrencar el tour el passat 11 de maig.

Els primers concerts de la gira van tenir lloc a Miami (EUA) i Santo Domingo (República Dominicana). En tots dos, José Luis Rodríguez va demostrar el valor de l'esforç i el miracle de la seva recuperació amb més de dues hores d'actuació.

L'ídol d'Amèrica continua "ensayando muy fuerte" amb la seva nova banda: "Hay cosas muy interesantes que van a suceder en el show. No quiero adelantar nada, porque es algo que deseo desde hace mucho tiempo, y creo que se va a realizar. Tenemos una gira fuerte. Espero en Dios poder lograrla".

La gira mundial "Agradecido" inclou ciutats d'Espanya, Estats Units, Canadà, Colòmbia, Puerto Rico, Equador, Guatemala, El Salvador, Hondures, Panamà, Costa Rica, Xile, Argentina, Perú, Paraguai, Uruguai i Mèxic, entre altres països.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 3 Desembre 2019
    Dt
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 60 €
Organitza:The Project

Compartir