COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Jörg Widmann, Tabea Zimmermann & Annika Treutler
Hi havia una vegada...

Descripció

Avís

Avís (17/2/20): Lamentem informar que el pianista Dénes Várjon ha cancel·lat per malaltia i serà substituït per Annika Treutler.

20200224-Tabea-Vrajon-Wid

Fitxa artística

Jörg Widmann, clarinet
Tabea Zimmermann, viola
Annika Treutler, piano

Programa

R. Schumann: Märchenerzählungen, op. 132
R. Schumann: Fantasiestücke, op. 73
J. Widmann: Es war einmal (Fünf Stücke im Marchenton)
R. Schumann: Märchenbilder, op. 113
W. A. Mozart: Trio per a clarinet en Mi b major, KV 498, “Kegelstatt”

Detalls

El trio format per Jörg Widmann, Tabea Zimmermann i Annika Treutler presenta el seu darrer projecte: Es war einmal… / Once Upon a Time… (Hi havia una vegada…) al Palau de la Música Catalana.

Com molts altres compositors del Romanticisme, Robert Schumann va trobar en la fantasia una font d’inspiració i Märchendbilder i Märchenerzählungen són representacions que fa el compositor dels clàssics contes de fades. Jörg Widmann, intèrpret i compositor, aporta la seva visió contemporània sobre aquesta temàtica amb la peça Es war einmal (Fünf Stücke im Marchenton).

El programa també inclou el Trio per a clarinet, en Mi b major, KV 498, “Kegelstatt” de Mozart, amb el qual es va convertir en el primer compositor a escriure una obra per a clarinet, piano i violí, una combinació d’instruments poc usual a la seva època.

Sobre el disc, la premsa ha dit:

An irresistible collection of music depicting fairy stories...Widmann’s spiky, delicate, musical ghost tales, in this world premiere recording, make a mysterious, unsettling contrast [to the Schumann]. Ideal fireside listening, beautifully packaged.” —The observer

The first movement of Widmann’s piece has fragments in Schumannesque style floating in and out of focus…It’s an altogether impressive work, and Widmann is joined in this premiere recording by..." — BBC Music Magazine


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 24 Febrer 2020
    Dl
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:25 €
Durada:110 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 h, divendres de 10 a 14 h i Dissabtes i festius, només si hi ha concert i dues hores abans per atendre les vendes del dia.

Escoltar a Spotify

Compartir