Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

James Rhodes

Descripció

James Rhodes

Detalls

"En els meus concerts parlo de les peces que interpreto, explico per què les he triat, quina importància tenen per a mi i en quin context es van compondre". Així explica James Rhodes com són els seus recitals en el pròleg del seu llibre “Instrumental. Memorias de música, medicina y locura” (7a edició, més de 100.000 exemplars venuts), amb el qual ha obtingut un enorme i inesperat èxit a tot el món. A més de tocar i contextualitzar les obres que interpreta, el pianista britànic també compta sobre l´escenari, entre peces de Bach, Chopin o Rachmaninov, la història de la seva vida i com la música l´ha ajudat a superar els nombrosos obstacles que s´ha anat trobant pel camí.

Rhodes és un enamorat de la música clàssica. Carismàtic, visceral i molt talentós, assegura que Bach li ha salvat la vida. I no exagera. Als seus 42 anys s´ha convertit en un dels principals divulgadors de la música clàssica al món, gràcies a les seves gires i concerts en tot tipus de festivals i sales, i diversos documentals sobre la seva figura filmats amb la complicitat de cadenes de televisió britàniques.

Reverenciat per la crítica pel seu particular estil irreverent i innovador, James Rhodes aporta un toc molt personal a cadascuna de les seves actuacions. Perquè sap que la música, en el món, «és la resposta a allò que no la té».

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 22 Març 2019
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 45 €
Organitza:The Project

Compartir