COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Visites no disponibles del 21 de juliol al 19 de setembre per millores a les instal·lacions de la Sala de Concerts

Itinerari: Obertura

Combinacions de quatre concerts seleccionats amb preus especials i continguts complementaris per multiplicar l’experiència en viu.
Els abonats a l’itinerari rebran materials divulgatius exclusius per fer prèviament una immersió als concerts i podran comentar el postconcert al mateix Palau quan la sala ja sigui buida. Des d’una visita al darrere de l'escenari o trepitjar l’escenari, a descobrir espais inhabituals de la sala.

Iniciació a la clàssica (I)

Octubre i novembre del 2020
Una tria de quatre concerts per acostar-se a les Sonates de Beethoven, el cant coral que s’estén de Bach al segle XX, l’exuberant Barroc venecià i l’èpica del simfonisme.

Els abonats a l’itinerari rebran  materials divulgatius exclusius per fer prèviament una immersió als concerts i podran comentar el postconcert al mateix Palau quan la sala ja sigui buida. Des d’una visita al darrere de l'escenari o trepitjar l’escenari, a descobrir espais inhabituals de la sala.


Preu itinerari (materials, entrades de concerts i trobades exclusives postfunció): 150 euros
Places limitades

Comprar

Iniciació a la clàssica (II)

Del març al maig del 2021
Quatre concerts per conèixer aspectes essencials de la clàssica. La música de rèquiem, el Barroc cambrístic, tots els romanticismes possibles del piano i el simfonisme esplendorós de Beethoven.

Els abonats rebran materials divulgatius exclusius per fer prèviament una immersió als concerts i podran comentar el postconcert al mateix Palau quan la sala ja sigui buida. Des d’una visita al darrere de l'escenari o trepitjar l’escenari, a descobrir espais inhabituals de la sala.


Preu itinerari (materials, entrades de concerts i trobades exclusives postfunció): 150 euros
Places limitades

Comprar