Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Homenatge a Pepe Habichuela

Descripció

Avís

Avís 5.11.18
Segons ha informat el promotor del concert, per causes alienes a l'organització i a l'artista, es veuen obligats a cancel·lar l'espectacle previst pel proper 20 de Novembre "Homenatge a Pepe Habichuela - 60 anys de guitarra flamenca".
La devolució de l'import íntegre de les entrades es realitzarà a través del mateix canal pel qual es van adquirir.

Pepe Habichuela

Fitxa artística

Pepe Habichuela
Parrita
Duquende
Karime Amaya
Carles Benavent
Josemi Carmona
El Piraña

Detalls

L'aniversari-homenatge a Pepe Habichuela es perfila com l'autèntic esdeveniment de l'any en el món del flamenc. Després de l'èxit obtingut al Circ Price de Madrid a l'octubre del passat any, Barcelona acull aquest any a aquesta gran festa flamenca que compta amb la presència i actuació de l'homenatjat i que reunirà a l'escenari del Palau de la Música Catalana als millors artistes flamencs de l'actualitat.

José Antonio Carmona Carmona, nom real de Pepe Habichuela, va néixer a Granada el 1944 i pertany a una important dinastia flamenca iniciada pel seu avi. És l'últim representant d'una generació que amb la seva guitarra va arribar a commoure els grans mestres del cant flamenc. Nieto de 'Habichuela el Viejo', fill de 'Tío José Habichuela', germà de Joan, Luis i Carlos Habichuela, i pare de Josemi Carmona, és considerat una institució en el que acompanyament al cante es refereix. 60 anys han passat des que iniciés la seva carrera. Tablaos, discos, gires, família, alumnes, companys... tota una vida al compàs de la seva guitarra.

Al llarg de la seva carrera, ha acompanyat a totes les grans figures del flamenc com Juanito Valderrama, Pepe Marchena, Camarón o Enrique Morente, amb qui va formar un tàndem fonamental en la història del flamenc i gravarà tres clàssics de la discografia flamenca dels últims trenta anys.

Amb Pepe no hi ha dues cares, l'home i l'artista són la mateixa persona, la seva personalitat i la seva música conformen un únic discurs. La seva història és la història de la seva música. Per això, aquest espectacle no només és un reconeixement al gran músic i respectat guitarrista, sinó també a l'home, al pare afectuós, al company lleial, l'amic entranyable, al mestre generós. És una trobada d'art, de grans amics que es reuneixen per celebrar l'alegria d'haver-ho creuat en el camí i en el qual l'artista pot compartir amb el públic l'emoció de fer 60 anys als escenaris. Imperdible.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 20 Novembre 2018
    Dt
    21:30 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 25 a 54,10 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:Shows on demand

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir