COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Gustavo Dudamel & Mahler Chamber Orchestra
La 'Inacabada' de Schubert

Descripció

Avís

Avís (23/03/2020): Degut a les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Aquest concert queda posposat fins el 18 de setembre de 2020 però hi haurà un canvi de programa. Les mateixes entrades seran vàlides excepte algunes localitats dels laterals del primer i segon pisos, que s’anul·laran per acollir els cantaires de la casa i que es canviaran per localitzacions similars o superiors.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

20200415-Dudamel

Fitxa artística

Mahler Chamber Orchestra
Gustavo Dudamel, director

Programa

A. Schoenberg: La nit transfigurada
F. Schubert: Simfonia núm. 8, en Si menor, D. 759, “Inacabada"
L. van Beethoven: Obertura Leonore núm. 3, op. 72b

Detalls

Gustavo Dudamel, al capdavant de la Mahler Chamber Orchestra, presenta dues pàgines imprescindibles de la música clàssica: La nit transfigurada de Schönberg i la Simfonia Inacabada de Schubert. Només la versatilitat d’un gran de la música pot fer-nos gaudir i explicar-nos aquesta música d’una manera diferent.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Abril 2020
    Dc
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Nova data

Informació de l'obra

Cicle:
Preus:de 35 a 175 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207
Horari: Dilluns i dimecres, de 17 a 20 h | Dimarts i divendres, de 10 a 13h

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: Dilluns i dimecres, de 10 a 13 h | Dimarts i dijous, de 17 a 19.30 h

Compartir