COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Gran Concert de Nadal
Txaikovski i Beethoven

Descripció

Gran Concierto de Navidad - Imagen Web 1920x1080

Programa

Txaikovski: El Trencanous (suite) 
Beethoven: Simfonia núm. 5 

Detalls

La genialitat de Txaikovski i la força de Beethoven arriben aquest Nadal. El món de la infantesa, la màgia i la fantasia es combinen a la primera part del programa en la suite d’El Trencanous de Txaikovski, el ballet nadalenc per excel·lència. En aquesta versió per a concert, que es va estrenar i va veure la fama fins i tot abans que el propi ballet, són inoblidables el romàntic Vals de las flors, la vigorosa dansa russa o l’original so de la celesta donant veu a la Fada de Sucre.

El programa del concert es completa amb la Simfonia Núm. 5 de Beethoven, una partitura que s’associa a la perfecció amb la imatge que acostumem a tenir del compositor, agitat, intens i despentinat, i que millor representa la grandesa de la música. Les quatre notes que obren la simfonia i que es van repetint al llarg de tota l’obra, i que evoquen algú trucant a la porta del destí, són, de ben segur, las notes més populars de tota la música.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 22 Desembre 2019
    Dg
    21:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 52 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir