Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Gran Concert de Nadal

Descripció

Tchaikovsky and Beethoven

Detalls

La genialitat de Txaikovski i la força de Beethoven arriben aquest Nadal.

El món de la infància, la màgia i la fantasia es combinen en la primera part del programa amb la suite del Trencanous de Txaikovski, el ballet nadalenc per excel·lència. En aquesta versió per a concert, que es va estrenar i va aconseguir la fama fins i tot abans que el mateix ballet, són inoblidables el romàntic Vals de les flors, la vigorosa dansa russa o l'original so de la celesta donant veu a la fada de sucre.

El programa del concert es completa amb la Simfonia nº 5 de Beethoven, una partitura que s'associa perfectament a la imatge que solem tenir del músic, agitat, intens i despentinat, i que millor representa la grandesa de la música. Les quatre notes que obren la simfonia, i que es van repetint al llarg de l'obra, són segurament les notes més populars de tota la música ja que evoquen el toc a una porta, la "de la destinació".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Gener 2019
    Ds
    18:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 32 a 51 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir