Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Gossos

Descripció

Detalls

El grup Gossos – Natxo Tarrés, Juanjo Muñoz, Santi Serratossa, Roger Farré i Oriol Farré- amb tretze àlbums publicats i vint-i-quatre anys de carrera plegats és sens dubte un dels grups referents de la música en català.

El passat mes de setembre ( 2016) el grup presentava el seu darrer i tretzè àlbum anomenat Zenit.Un disc que  simbolitza la culminació d’una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc; 14 cançons que pretenen explicar què és el “zenit”: el punt més alt de la seva vida i la seva carrera. En les cançons hi podem trobar la suma del bo i millor del grup en aquests 24 anys de camí.

Gossos repassen molts moments del seu procés, com si totes les cançons que han fet al llarg del temps, combinades entre ells, donessin una visió més àmplia i sòlida del conjunt. Melodies i veus a dojo, fusta de les acústiques i metalls de les elèctriques amb dosis d’electrònica i teclats com mai. Des de Zenit, la banda assegura veure la vida amb certa distancia i optimisme i amb ganes de caminar cap a l’altra cara del camí. Gossos es reinventa fluint pel riu que els acompanya, tenint molt clar que el que vingui serà diferent.

Des de 2016 estan immersos en una gira que els ha dut arreu del país presentant les seves noves cançons. El grup manresà prepara un concert proper, íntim i molt especial pel seu pas al festival Músiques Sensibles. Un repertori dinàmic mesclat entre les cançons més importants que han format part de la trajectòria del grup. Una alenada de pop rock, les melodies de sempre. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 23 Novembre 2017
    Dj
    21:30 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:18 €
Organitza:TEM Productions

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir