COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Goran Bregovic
Presenta “Tres cartas de Sarajevo”

Descripció

Goran_Bregovic

Detalls

Goran Bregovic presenta nou disc, titulat 'Tres cartes de Sarajevo', on uneix la música de violí de diferents artistes cristians, jueus i seguidors de l'Islam, i reuneix diverses veus de diferents països, com ara la cantant i compositora Beu o la cantant i actriu israeliana Riff Cohen, el cantant algerià d'origen berber Rachid Taha o el cantautor israelià Assaf Avidan, entre molts altres.
En aquesta ocasió, el músic ha explicat que no tracta de llançar al mercat cap obra amb caràcter polític, sinó que tracta de "ajuntar artistes" i "transmetre" el seu interès per la "utopia".
"Totes les coses bones en aquest món, comencen des de la utopia", ha dit respecte al seu interès per unir partidaris de diferents religions en un treball que servirà per "ballar i beure".
Des que va debutar amb magnificència amb la banda sonora de la pel·lícula "El temps dels gitanos" d'Emir Kusturica, el compositor balcànic s'ha convertit en una icona. Els millors auditoris de tot el món han estat testimonis de les seves explosives actuacions. És un potent destil·lat en què sintetitza i amalgama les diferents formes folklòriques de l'est d'Europa. Així, en la seva orquestra hi ha veus búlgares, fanfàrria de metalls i l'indispensable bombo, tots units per reflectir el millor dels sons tradicionals sota el electritzant prisma que imposa el director amb la seva guitarra i els seus arranjaments.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Febrer 2020
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 48 €
Organitza:Concert Studio

Compartir