COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Glen Hansard
This Wild Willing

Descripció

Glen Hansard

Detalls

21 h - GLEN HANSARD 
Aquells que han seguit la carrera de Glen Hansard des del seu triomf en el Premi de l'Acadèmia en la pel·lícula Once, han estat testimonis d'un arc artístic: el viatge d'un busker de Dublín que es va fer amb els grans (Dylan, Van Morrison, Leonard Cohen) i va seguir el camí del trobador. Però hi ha un altre fil a través de la musicalitat de Hansard; En les seves dècades com a cantant principal dels irlandesos The Frames, les ambicions de rock i folk coexistien amb moments d'estranyesa, intimitat i quietud.

This Wild Willing, el seu quart àlbum de llarga durada és una col·lecció de cançons que segueix aquest segon camí, on es casa amb la inventiva sonora del millor del seu treball a The Frames amb la disciplina que ha trobat com a compositor i lletrista en la seva carrera com a solista.


20 h - NINA HYNES (Telonera)

Nina està actualment gravant el seu cinquè àlbum. Igual que el seu àlbum anterior Goldmine, ha estat finançat per micromecenatge. Nina ha escrit les cançons de tots els seus discos, així com per a altres cantants i projectes, inclosos Jane Birkin i Melanie Gabriel. Ha realitzat gires per Amèrica i Europa i ha fet de telonera per a Roxy Music, Glen Hansard, Terry Callier, Smog, Stereolab, Cat Power, Julee Cruise, David Gray, Joan as a Police Woman i Damien Rice.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 30 Octubre 2019
    Dc
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Organitza:Concert Studio

Compartir