Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Gewandhausorchester & Andris Nelsons
Amb Txaikovski i Xostakóvitx

Descripció

Avís

AVÍS (01/02/2019): 
Us informem que el concert de l'orquestra Gewandhaus de Leipzig amb Andris Nelsons, previst per al 24 de maig de 2019 al Palau de la Música Catalana dins el cicle BCN Clàssics, ha quedat cancel·lat. La logística de la gira que aquesta orquestra realitzarà pocs dies després pel Japó ha obligat la formació alemanya a cancel·lar l'actuació prevista a Barcelona.
Les persones que van comprar entrades per aquest esdeveniment podran recuperar-ne l'import a través del mateix canal pel qual les van adquirir.
Des de BCN Clàssics estem treballant per completar la programació d'aquesta temporada amb el concert d'un artista de primer nivell internacional. Properament en donarem a conèixer tots els detalls. Tel. 93 342 61 75 | contacte@bcnclassics.cat

Gewandhausorchester i Andris Nelsons

Fitxa artística

Baiba Skride, violí
Gewandhausorchester Leipzig
Andris Nelsons, director

Programa

D. Xostakóvitx: Concert per a violí núm. 1, en La menor, op. 77
P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 5, en Mi menor, op. 64

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 24 Maig 2019
    Dv
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 160 €
Organitza:Ibermúsica i Tritó

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir