Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

François-Xavier Roth & Les Siècles
'La consagració de la primavera' d’Stravinsky

Descripció

François-Xavier Roth

Fitxa artística

Isabelle Faust, violí
Les Siècles
François-Xavier Roth, director

Programa

I. Stravinsky: Suite nº1 per a orquestra
I. STRAVINSKY: Suite nº2 per a orquestra 

I. STRAVINSKY: Tres peces per a quartet de corda
I. STRAVINSKY: Petita Pastoral
I. STRAVINSKY: Concert per a violí
I. STRAVINSKY: La consagració de la primavera

Detalls

Després d’un èxit incontestable als millors temples de la música clàssica, François-Xavier Roth ha estat convidat dues temporades consecutives al Palau de la Música Catalana. Enguany, la seva lectura de La consagració de la primavera en la primera versió ens tornarà els sons originals d’una obra majúscula. Una partitura extraordinària en què Igor Stravinsky recrea un ritual pagà inspirat en les danses antigues eslovenes. Una música que oscil·la entre subtils melodies de la primavera i la violenta i inquietant percussió que suggereix la tensió i eclosió de forces adormides que descobreixen la resurrecció de les energies còsmiques. La força de la natura i el paganisme en tota la seva cruesa i delicadesa.

Fundador de Les Siècles i fidel col·laborador de Gardiner, Roth és el principal director convidat de la London Symphony Orchestra, habitual de les orquestres més prestigioses. S’ha especialitzat a presentar cada repertori històric amb els instruments apropiats i és un gran coneixedor del repertori francès, la música contemporània i l’òpera.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 20 Abril 2020
    Dl
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 100 €
Durada:105 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir