COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

François-Xavier Roth & Les Siècles
'La consagració de la primavera' d’Stravinsky

Descripció

Avís

Avís (09/04/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data, aquest concert queda cancel·lat.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

François-Xavier Roth

Fitxa artística

Isabelle Faust, violí
Les Siècles
François-Xavier Roth, director

Programa

I. Stravinsky: Suite nº1 per a orquestra
I. STRAVINSKY: Suite nº2 per a orquestra 

I. STRAVINSKY: Tres peces per a quartet de corda
I. STRAVINSKY: Petita Pastoral
I. STRAVINSKY: Concert per a violí
I. STRAVINSKY: La consagració de la primavera

Detalls

Després d’un èxit incontestable als millors temples de la música clàssica, François-Xavier Roth ha estat convidat dues temporades consecutives al Palau de la Música Catalana. Enguany, la seva lectura de La consagració de la primavera en la primera versió ens tornarà els sons originals d’una obra majúscula. Una partitura extraordinària en què Igor Stravinsky recrea un ritual pagà inspirat en les danses antigues eslovenes. Una música que oscil·la entre subtils melodies de la primavera i la violenta i inquietant percussió que suggereix la tensió i eclosió de forces adormides que descobreixen la resurrecció de les energies còsmiques. La força de la natura i el paganisme en tota la seva cruesa i delicadesa.

Fundador de Les Siècles i fidel col·laborador de Gardiner, Roth és el principal director convidat de la London Symphony Orchestra, habitual de les orquestres més prestigioses. S’ha especialitzat a presentar cada repertori històric amb els instruments apropiats i és un gran coneixedor del repertori francès, la música contemporània i l’òpera.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 20 Abril 2020
  Dl
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 100 €
Durada:105 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i 2h abans del concert (per la venda del dia)

Compartir