Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Formació permanent per a mestres i professorat

Música i nadons

Curs de formació presencial reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya impartit pel músic i pedagog Paulo Lameiro.

Adreçat a: mestres d'educació musical, professors de música de secundària, professorat d'escoles de música i conservatoris, i mestres d'educació infantil amb coneixements musicals. 

VEURE CONTINGUT DEL CURS

 • Durada del curs: 11 hores
 • Places limitades (35 alumnes)
 • Preu: 15 € (*) Els mestres/professors que aquest curs 2019-20 s'hagin inscrit a algun dels concerts del Servei Educatiu poden inscriure's en aquest curs de manera gratuïta.
 • Dates:
  Dimarts, 29 d’octubre de 2019 de 17.30 h a 21h

  Dimecres, 30 d’octubre de 2019 de 17.30 h a 21 h
  Dijous, 31 d’octubre de 2019 de 17.30 h a 19.30 h
  Dissabte, 2 de novembre de 2019 de 17.30 h a 19.30 h

Formulari d'inscripció al curs: Música i nadons
Dades personals
Dades de l'escola on treballo

Per obtenir el certificat d'assistència reconegut pel Departament d'Ensenyament cal assistir el 80% de les hores lectives.

Autoritzo la utilització de les meves dades personals perquè se’m pugui enviar informació promocional relativa a concerts, exposicions o cursos de formació organitzats per el Palau de la Música Catalana. 


Paulo Lameiro
Músic, pedagog, comunicador, musicòleg i creatiu portuguès natural de Leiria. Des de fa un parell d’anys, és el director executiu de la candidatura de Leiria com a capital europea de Cultura 2027. Després d’una breu carrera com a baríton solista del Teatro Nacional de São Carlos de Lisboa, es dedica a l’ensenyament musical i assumeix la direcció de diversos conservatoris, com ara el del Teatro Nacional de Lisboa.

Durant els últims vint anys ha ideat i desenvolupat diversos projectes d’educació i producció musical vinculats a l’etapa infantil, entre els quals destaquen: Concertos para bebés (Concerts per a nadons), Berço das artes (Bressol de les arts) i Músicos de fraldas (Músics de bolquers).