Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Festival Internacional de Poesia de Barcelona. 2018

Descripció

Festival de Poesia 2018

Fitxa artística

Poetes:
Maria Cabrera
Najwan Darwish
Marta Ana Diz
Hollie McNish
Adam Zagajewski 

Espai escènic i coreografia: Marina Mascarell
Ballarines: Eli Cohen i Maud de la Purification
Música: Iras Fajro (Yamila Ríos)
Il·luminació: Maria Domènech
Direcció: Mireia Calafell i Àngels Gregori

Detalls

En el seva 34ena edició el Festival Internacional de Poesia vol centrar-se en la ciutat, un tema que ocupa la poesia des d’Homer, junt amb el viatge com a forma de desplaçament, el conflicte de la fugida i les seves conseqüències, les diferents formes de migracions i, també, de pensar els refugiats.

Avui, l’espai urbà és territori d’emocions i espai de lluita, camp de batalla, paisatge de reivindicacions i de revolucions, de desplaçaments lingüístics i de grans conquestes socials. Per això hem volgut reunir a cinc poetes de procedències ben diferents que deixen en els seus versos una forta petjada urbana. Maria Cabrera (Catalunya), Najwan Darwish (Palestina), Hollie McNish  (Anglaterra), Marta Ana Diz (Argentina), Adam Zagajewski (Polònia) estaran acompanyats per Marina Mascarell (València), una de les coreògrafes més reconegudes a nivell internacional, traduirà sobre l’escenari les migracions dels cossos, la violència de l’ocupació, els gestos més radicals dels subjectes per qüestionar-nos i, alhora, interrogar-nos.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 16 Maig 2018
    Dc
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:6 €
Organitza:Institut de Cultura de Barcelona

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir