Ferran Palau

Descripció

Detalls

Pocs artistes dominen el llenguatge de la sensiblitat i l'emoció com Ferran Palau. El seu minimalisme pop ha anat creixent en profunditat disc rere disc, per trobar el seu propi territori a l'escena alternativa amb una personalitat única.

Ara, el de Collbató debuta, per fi, al Palau de la Música Catalana de la mà del festival Guitar Bcn, amb un concert exclusiu on repassarà les millors cançons de la seva trajectòria, en el desè aniversari del seu debut discogràfic. Un repertori carregat d'orfebreria melòdica, ambients onírics i lirisme d'autor, que trobarà al temple modernista un entorn de luxe per assaborir-lo.

Ah! I també té preparada una sorpresa molt i molt especial pels assistents, de la que en tindrem notícies quan arribi el moment. En definitiva, una cita del tot ineludible.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 28 Gener 2022
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 38 €
Organitza:The Project

Compartir