COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Aquest 2015 #etconvidemasomiar

Us presentem el nou espot de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana que aquest 2015 convida tota la ciutadania a somiar. El Palau i l’Orfeó volen traspassar fronteres i transmetre amb un llenguatge universal els valors de la institució i del país.

Un anunci creat i produït per l’agència publicitària Vimema amb el qual el Palau i l’Orfeó fan volar la imaginació amb un relat en què la sala modernista esdevé un espai per al somni, on tot és possible. Un somni que uneix per primera vegada dos Patrimonis Mundials de la UNESCO: el Palau de la Música Catalana, seu de l’Orfeó Català, i els castellers. Dos símbols que representen i transmeten valors com la participació, el compromís social, l’esforç i la catalanitat.

L’Orfeó Català i els cors de l’Escola Coral hi posen la banda sonora, i els convidats especials per a l’ocasió són els Castellers de Vilafranca, que aixequen un castell a l’escenari del Palau de la Música Catalana.