COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Estrella Morente
en concert

Descripció

Avís

Avís (5/2/2021): El concert d'ESTRELLA MORENTE previst al Palau de la Música Catalana el 5 de març queda ajornat al 12 de noviembre 2021 a les 20:30h, per incorporar-se a la programació del Festival Flamenc de Barcelona De Cajón!, en el marc del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona.

IMPORTANT: Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament al concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 18 de febrer. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a [email protected] indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

Estrella Morente

Detalls

En aquesta vetllada tan especial, l'artista de Granada ens oferirà el millor del seu art en un concert que promet moltes emocions. La seva veu descriu un panorama complet dels sentiments, la gamma sencera de sensacions i colors: des de la subtil senzillesa dels cants festers de la seva infància fins a les profunditats de l'amor enyorat.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 5 Març 2021
  Dv
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 12 Novembre 2021
  Dv
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 45 €
Organitza:The Project

Programa

Compartir