Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Estrella Morente
De Cajón!

Descripció

Estrella Morente

Detalls

Va debutar amb només 16 anys i poc temps després ja ningú es referia a ella com la filla del cantaor Enrique Morente –amb qui, l’any 1996, va gravar el totèmic Omega– i la bailaora Aurora Carbonell. A pesar de la seva joventut, Estrella Morente fa una pila d’anys que sobresurt com una de les figures més destacades del flamenc, ja sigui gravant discos extraordinaris com Mujeres (2006) i Amar en Paz (2014), participant en aventures simfòniques com El amor brujo de Falla o posant el seu cante, prodigi de la naturalesa, al servei de pel·lícules de Pedro Almodóvar i Carlos Saura. Al festival de jazz, on no havia actuat mai, i per la via sempre apassionant del De Cajón!, Estrella Morente ens presenta un espectacle de bellesa més que garantida en el qual repassarà els punts àlgids d’una discografia destinada algun dia a figurar en els cànons. Perquè enel camí que ens porta d’Édith Piaf a Billie Holiday hi ha, sens dubte, el duende d’Estrella Morente.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 31 Octubre 2017
    Dt
    21:30 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 54 €
Organitza:The Project

Compartir