COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Pi4no de Beethoven
Orquestra Simfònica del Vallès

Descripció

Avís

Avís: La pianista Olga Scheps no actuarà finalment amb l'Orquestra Simfònica del Vallès per una indisposició imprevista que li ha impedit viatjar a Catalunya. En substitució, el reputat pianista català Josep Colom ha assumit el repte d'interpretar la partitura de Beethoven. 

06PianoBeethoven19-20

Fitxa artística

Josep Colom, piano
Orquestra Simfònica del Vallès
Víctor Pablo Pérez, director

Programa

Amics en la guerra, Obra composta pels músics de la Jove Orquestra Graeme Clark, arranjada i orquestrada per Àlex Martínez Casamada
L. van Beethoven:
Concert per a piano núm. 4, en Sol major, op. 58
J. Brahms: Simfonia núm. 2, en Re major, op. 73

Detalls

El projecte social de l'OSV, Beethoven 250: La música del silenci, també tindrà presència en el concert del Palau de la Música Catalana i abans de començar el programa anunciat, l'orquestra estrenarà l'obra "Amics en una guerra" una peça de caire cinematogràfic creada per la Jove Orquestra Graeme Clark integrada per joves músics sords que gràcies a un implant coclear no només poden fer música, sinó també crear-la. L'obra, arranjada per a orquestra per Àlex Martinez, és fruit dels tallers de composició que han realitzat els nens i nenes de la JOGC durant el passat mes de desembre. El projecte compta amb la col·laboració de la Fundació GAES solidària, l'Hospital Sant Joan de Déu i la Federació ACAPPS i tindrà una tercera aparició en el darrer concert de la temporada, quan els joves músics pugin a l'escenari del Palau de la Música per interpretar amb la Simfònica del Vallès l'Himne a l'Alegria de la Simfonia núm. 9 de Beethoven (30 maig 2020)

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 1 Febrer 2020
    Ds
    18:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 68 €
Durada:100 minuts (aprox)
Organitzen:Orq.Simfònica del Vallès i Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 h, divendres de 10 a 14 h i Dissabtes i festius, només si hi ha concert i dues hores abans per atendre les vendes del dia.

Compartir