Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Niño Josele Cuarteto
Guitarra flamenca

Descripció

El niño Josele

Fitxa artística

Juan José “Niño Josele”, guitarra flamenca
Pablo Baez, contrabaix
José Heredia,
piano
Johnny Cortés,
percussió

Detalls

Niño Josele és, sense dubte, una de les grans estrelles de la guitarra flamenca. La seva carrera, influenciada immensament pel jazz, i el seu gran virtuosisme li han permès, al llarg de gairebé tres dècades, compartir escenaris i estudis de gravació amb grans noms de la música com Enrique Morente, Bill Evans, Phil Woods, Bebo Valdés, Chick Corea i Paco de Lucía - amb qui va estar de gira durant sis anys. Corea va arribar a referir-se a ell com el "successor natural de Paco". En el seu recital al Palau de la Música Catalana, al qual retorna després d'actuar en 2015 amb Estrella Morente, Niño Josele promet un concert únic, ‘en què el flamenc i el jazz caminen junts’. Per a això, farà un recorregut de composicions pròpies i grans clàssics de la guitarra flamenca.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Setembre 2018
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir