COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

'El Messies' de Händel

Descripció

El Mesias - Imagen Web 1920x1080

Detalls

Arriba el concert del Nadal, un cant-reflexió sobre el misteri de la redempció i la relació entre l'home i Déu. L’Al·leluia i l'Amén final, veritables monuments de la música, faran gaudir al públic d'aquesta obra ideal per a aquestes dates.

Basat en un text de Charles Jennes, El Messies no narra la història sagrada sinó que és més un cant-reflexió sobre el misteri de la redempció i la relació entre l'home i Déu. Està dividit en tres grans seccions: la profecia de la salvació i de l'arribada del Messies; el sacrifici de la redempció; i la promesa de la salvació. Els oratoris constitueixen la part més original, que arrosseguen l'oient a una experiència commovedora. Tal és el cas del cèlebre Al·leluia, model d'arquitectura sonora perfecta, que els públics d'arreu del món escolten respectuosament dempeus, i l'Amén final, veritable monument de la música per la riquesa del ritme i l'entrellaçat de les veus sobre una sola paraula.

Un paper destacat tindrà els cors, amb els quals Verdi va donar veu al poble i ho va fer protagonista.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 7 Desembre 2019
    Ds
    17:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 59 €
Durada:150 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir