Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El concert de Sibelius + Dvořák 8
Clara-Jumi Kang & Orquestra Simfònica OCM

Descripció

Avís

Per motius aliens a l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, la violinista Esther Yoo cancel·la la seva actuació per malaltia.

La violinista Coreana Clara-Jumi Kang serà l’encarregada de substituir Yoo en tots els concerts de l’OCM. Una artista d'impecable elegància i equilibri que ha forjat una gran carrera internacional actuant amb les principals orquestres i directors d'Àsia i Europa. Guardonada en diversos concursos internacionals d’alt prestigi, ha estat guardonada al Concurs Internacional Tchaikovky 2015 i al Concurs Internacional de Violí d'Indianapolis 2010. També li han estat atorgats altres guardons com els primers premis al Concurs de violí de Seül (2009) i el Concurs de violí Sendai (2010)

Clara-Jumi Kang

Fitxa artística

Clara-Jumi Kang, violí
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

J. Sibelius: Concert per a violí i orquestra, en Re menor, op. 47
A. Dvořák: Simfonia núm. 8, en Sol major, op. 88

Descarregar el programa de mà
Document PDF (791KB)

Detalls

La virtut de fer gran quelcom petit

Sibelius i Dvorák ocupen un lloc destacat en la història de la música per haver superat amb escreix el repte que el nacionalisme musical es va fixar a finals del segle XIX: aconseguir una combinació equilibrada i coherent entre els elements tradicionals i moderns. Finlàndia i la República Txeca van obtenir amb aquests dos compositors una rellevància internacional sense precedents pel que fa a la creació musical, de manera que van convertir aquestes “petites” músiques nacionals de “petits” països en quelcom infinitament més gran i irreemplaçable.

Els tres moviments del dificilíssim Concert de Sibelius combinen virtuosisme tècnic i exigències expressives amb melodies inspirades en la cultura tradicional i amb l’orquestració dels grans compositors romàntics com Brahms. En els quatre moviments de la Simfonia de Dvorák hi podrem sentir la influència en els ritmes de les danses bohèmies i les melodies d’inspiració folklòrica, mantenint sempre el caràcter cordial i afectuós que caracteritza aquesta obra.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 24 Febrer 2019
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 50 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

Compartir