Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Dyango
Gira 50 anys

Descripció

Dyango

Detalls

Josep Gómez Romero, en DYANGO, enguany està celebrant el 50 Aniversari de Gires arreu del món mitjançant una gira que l’ha portat a nombrosos països. Per arrodonir aquesta celebració li ha estat concedit per l’Academia Latina de la Grabación el PREMI A L’EXCELÈNCIA MUSICAL 2018 (LATIN GRAMMY).

Com no podia ser d’una altra forma, en DYANGO vol fer partícip de la seva felicitat a tots els de casa que l’han seguit fidelment durant tots aquests anys i l’estimen per la seva qualitat artística i personal.

Per això des de l’escenari de la Sala de Concerts del PALAU DE LA MÚSICA CATALANA el dijous 20 de desembre oferirà un concert inoblidable, com tots els que ha ofert durant la seva trajectòria en aquest magnífic espai.

DYANGO farà un repàs de la majoria dels seus temes més exitosos.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 20 Desembre 2018
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 15 a 72 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:World Music Factory

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir