COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Duquende, La Fabi i Chicuelo
Guitarra por cante

Descripció

Ciutat Flamenco

Fitxa artística

Duquende, cante
La Fabi, cante
Chicuelo, guitarra
Diego Gómez i Juan Mateos, palmas

Detalls

Duquende és un dels cantaors més reconeguts i ovacionats de l'escena flamenca. Va ser descobert per Camarón, amb qui sovint ha estat comparat, i Paco de Lucía el va triar com a cantaor per a acompanyar-lo a les seves gires. Amb Duquende han col·laborat grans guitarristes del flamenco actual com Juan Habichuela, Tomatito, Juan Manuel Cañizares, Moraíto Chico, Vicente Amigo i Chicuelo. Precisament amb aquest últim compatirà escenari al festival Ciutat Flamenco. Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenco i, al mateix temps, un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Ha acompanyat a cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Mayte Martín, Rancapino, La Susi, La Marelu, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito o Carmen Linares. También ha trabajado con músicos de jazz como Chano Domínguez, Carles Benavent, Jorge Pardo, Jordi Bonell o Raynald Colom. A la complicitat d'aquests dos artistes, s'unirà Fabiola Pérez, més coneguda com La Fabi, una de les grans del cante flamenco del panorama actual. La Fabi va començar molt jove als escenaris, als 11 anys va començar a treballar en penyes i festivals flamencos. Va participar a la Companyia de Cristina Hoyos i ha compartit escenari amb artistes de la talla d'Antonio Canales, Farruquito, El Farru, El Carpeta, La Tía Pilar, Arcángel, o Diego del Morao i ha col·laborat amb artistes com Enrique el Extremeño, Manuel Parrilla i Antonio Rey

La trobada entre Chicuelo, Duquende i La Fabi, amb la col·laboració de Diego Gómez i Juan Mateos a les palmes, garanteix una incursió pel flamenco més essencial, aquell que beu de les fonts dels palos que el fonamenten, com la soleá, la seguiriya, la bulería i el fandango.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 30 Octubre 2020
    Dv
    20:30 h
    Petit Palau
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:18 €
Durada:75 minuts (aprox) - Sense pausa
Organitza:Taller de Músics

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 h, divendres de 10 a 14 h i Dissabtes i festius, només si hi ha concert i dues hores abans per atendre les vendes del dia.

Compartir