Dúo Dinámico

Dúo Dinámico

Gira 2022

Avís

Lamentem comunicar que la recuperació del postoperatori de Manuel de la Calva progressa molt lentament i no oferirà cap concert durant el 2023, per la qual cosa ens veiem obligats a cancel·lar l'actuació del DUO DINÁMICO prevista el 27 d'octubre al Palau de la Música Catalana.

MOLT IMPORTANT: l'import de les entrades es retornarà AUTOMÀTICAMENT adreçant-se al canal on van ser adquirides. Per a les entrades adquirides a les Taquilles del Palau de la Música, cal d'adreçar-se personalment al Palau. 

Detalls

Un esdeveniment extraordinari en gira, un gran concert ple de grans èxits. Cançons d'or de la història de la nostra música pop.

El Dúo Dinámico és, sens dubte, el duo més important de la nostra música des dels seus inicis. Amb una carrera plena de grans èxits, són tot un referent i una llegenda viva de la nostra escena musical. Manuel de la Calva i Ramón Arcusa, el Dúo Dinámico, són els pioners del nostre pop-rock, així com del fenomen fan a la dècada dels 60.

Després del gran èxit de les seves gires recents, Manolo i Ramón arribaran al Palau de la Música Catalana el 4 de novembre acompanyats pels seus músics de sempre. Serà un esdeveniment excepcional per continuar gaudint el 2022 d'un concert magnífic amb els grans èxits del Dúo Dinámico, en una nit del tot inoblidable.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Novembre 2022
  Divendres
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat
 • 27 Octubre 2023
  Divendres
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 75 €
Organitza:The Project

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Dúo Dinámico