Dúo Dinámico
Gira 2022

Descripció

Avís

Motivat per la recuperació del postoperatori de Manuel de la Calva, l'actuació del DUO DINÁMICO prevista al Palau de la Música Catalana el 20 de juny de 2023 ha de ser ajornada al divendres 27 d'octubre de 2023, al mateix espai i a la mateixa hora.

* Les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingueu les vostres localitats, garantint-vos així l'accés al nou concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l'import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 8 de març de 2023. Si les va comprar al canal TheProject, escriviu a [email protected] indicant nom complet i número de referència de la compra.

Dúo Dinámico

Detalls

Un esdeveniment extraordinari en gira, un gran concert ple de grans èxits. Cançons d'or de la història de la nostra música pop.

El Dúo Dinámico és, sens dubte, el duo més important de la nostra música des dels seus inicis. Amb una carrera plena de grans èxits, són tot un referent i una llegenda viva de la nostra escena musical. Manuel de la Calva i Ramón Arcusa, el Dúo Dinámico, són els pioners del nostre pop-rock, així com del fenomen fan a la dècada dels 60.

Després del gran èxit de les seves gires recents, Manolo i Ramón arribaran al Palau de la Música Catalana el 4 de novembre acompanyats pels seus músics de sempre. Serà un esdeveniment excepcional per continuar gaudint el 2022 d'un concert magnífic amb els grans èxits del Dúo Dinámico, en una nit del tot inoblidable.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Novembre 2022
  Dv
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat
 • 20 Juny 2023
  Dt
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Ajornat
 • 27 Octubre 2023
  Dv
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 75 €
Organitza:The Project

Compartir