DiDonato & Il Pomo d’Oro
—Eden

Descripció

Joyce DiDonato

Fitxa artística

Joyce DiDonato, mezzosoprano
Il Pomo d’Oro
Maxim Emelyanychev, director

Programa

Obres d’Ives, Portman, Cavalli, Händel, Gluck, Mahler, Wagner, Valentini, Marini i Myslivecek

Detalls

Joyce DiDonato ha esdevingut una de les cantants més estimades del públic barceloní. Guanyadora de diversos premis Grammy i del Premi Olivier 2018 per la seva excel·lència en òpera, Joyce DiDonato, nascuda a Kansas i fincada a Barcelona, encisa el públic d’arreu del món i ha estat proclamada com “potser la cantant més potent de la seva generació” («New Yorker») i amb una veu “ni més ni menys que d’or de vint-i-quatre quirats” («Times»), valoracions que la situen al màxim nivell com a intèrpret i defensora aferrissada de les arts, i en òperes de Händel i Mozart, juntament amb la seva àmplia i aclamada discografia i els rols de bel canto de Rossini i Donizetti. 

Joyce DiDonato presenta en directe l’àlbum Eden, un molt personal viatge del Barroc a composicions contemporànies de Portman, passant per Cavalli, Gluck, Copland, Mahler i Wagner, amb la contemplació extàtica de la naturalesa, la sostenibilitat i l’ecologisme com a fil conductor. Un àlbum inspirat en el renaixement exuberant de la naturalesa arran de la inactivitat i la no-intervenció de l’home durant els primers mesos de confinament. Un parèntesi per a la natura. 

Il Pomo d’Oro acompanya Joyce DiDonato en aquest projecte musical. La formació, dirigida per Maxim Emelyanychev, ha esdevingut tot un referent en el repertori barroc.  

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 6 Juny 2023
  Dt
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 60 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
 • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
 • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir