COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Cuarteto Quiroga
Officium

Descripció

Avís

Avís (11/05/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Aquest concert queda posposat fins el 16 de març de 2021 però hi haurà un canvi de programa. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

20200609-Cuarteto-Quiroga

Fitxa artística

Cuarteto Quiroga
Aitor Hevia, violí I
Cibrán Sierra, violí II
Josep Puchades, viola
Helena Poggio, violoncel

Programa

G. Kurtág: Officium breve
T. L. de Victoria: Officium defunctorum (fragments arranjats)
C. de Morales: Officium defunctorum (fragments arranjats)
L. van Beethoven: Quartet núm. 15, en La menor, op. 132

Detalls

El Cuarteto Quiroga, Premi Nacional de Música 2018, és considerat un dels grups més singulars i actius del panorama internacional, reconegut per la crítica i el públic per la seva forta personalitat i unes interpretacions intrèpides i renovadores.

Enguany, amb el títol “Officium”, el Cuarteto Quiroga ens apropa a la solemnitat de la litúrgia dels difunts de diferents èpoques: els officium defunctorum del Renaixement, la seva traducció contemporània amb Kurtág i una de les peces més dramàtiques i emotives del repertori de la darrera etapa de Beethoven, el Quartet núm. 15, en La menor, op. 132.

Tomás Luis de Victoria i Cristóbal de Morales, els compositors més rellevants i avançats del segle XVI juntament amb Francisco Guerrero, van compondre officium defunctorum. Aquestes composicions polifòniques, ara arranjades per a quartet de corda, desprenen una solemnitat, misticisme, desesperació i dramatisme sorprenents, i es consideren autènticament precursores del Barroc. En concret, l’Officium Deffunctorum de Victoria fou compost en memòria de Maria d’Àustria i Portugal. La visió contemporània l’aporta György Kurtág i el seu Officium breve, in memoriam Andreae Szervánszky.

La combinació d’obres mestres del Barroc i la música contemporània mostra l’harmonia entre la música composta fa cinc-cents anys i l’actual


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 9 Juny 2020
  Dt
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Nova data

Informació de l'obra

Preus:25 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir