Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Convocatòria/Càsting de contrabaixistes per a un concert-espectacle del Servei Educatiu 

El Servei Educatiu del Palau de la Música Catalana té previst produir un nou concert-espectacle adreçat a escoles i famílies que s’estrenarà el març del 2019. Per aquest motiu s’ha obert una convocatòria de selecció de contrabaixistes que puguin cantar i tocar al mateix temps (veu masculina i bona dicció en anglès).

Resultat de la convocatòria/càsting

CANDIDAT SELECCIONAT COM A TITULAR PER AQUEST PROJECTE

Número: 2 

*En el cas que el candidat seleccionat com a titular no desitgés seguir participant en aquesta producció, es contactaria amb els candidats seleccionats per formar part de la borsa de treball en el següent ordre 

CANDIDATS SELECCIONATS PER FORMAR PART DE LA BORSA DE TREBALL D'AQUESTA PRODUCCIÓ

Número: 3

Número: 4

Bases de la Convocatòria

Inscripció: Els músics que vulguin presentar-se a aquesta convocatòria han d’emplenar, abans del 24 de maig de 2018, el formulari d’inscripció aqui

Llista d'admesos: El tribunal de selecció valorarà prèviament les sol·licituds i el 25 de maig de 2018 publicarà la llista d’admesos per presentar-se a la convocatòria/càsting del 4 de juny.

Data de la convocatòria: 4 de juny de 2018. L’horari de la convocatòria/càsting del 4 de juny serà entre les 9 i les 20 h, al Palau de la Música Catalana. Els candidats admesos hauran de superar dues parts eliminatòries.

El 5 de juny de 2018 es publicarà la llista definitiva de músics seleccionats. Els candidats que superin la segona part del procés però que no figurin entre els músics seleccionats, passaran a formar part d’una borsa de treball per a suplències futures.

Calendari de treball dels músics seleccionats:

  • Novembre del 2018: dos dies d’assajos musicals, de 9 a 15 h.
  • Febrer del 2019: quatre dies d’assajos escènics i musicals, de 9 a 15 h.
  • 11 i 12 de març de 2019: assajos escènics i musicals, de 9 a 15 h.
  • 13, 14 i 15 de març de 2019: cada dia es faran dos concerts escolars, de 9 a 15 h.
  • 16 i 17 de març de 2019: cada dia es faran dos concerts familiars, de 9 a 15 h.

Per poder participar en aquesta producció serà imprescindible tenir disponibilitat durant tot el calendari de treball esmentat. La contractació dels músics seleccionats es farà a través d’una productora escenicomusical.