Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Conferència Sense por al segle XXI
Menys és més: el minimalisme va arribar per quedar-se

Descripció

Conferencia Sense por S.XXI

Fitxa artística

Carlos Calderón, divulgador musical

Detalls

Menys és més: el minimalisme va arribar per quedar-se.

Entre els diversos braços en què el delta de Cage es va bifurcar, un d'ells va guanyar i segueix guanyant posició preponderant. De mans de Reich, Riley i Glass la intel·ligent repetició de breus cèl·lules en el marc d'una harmonia amable alliberada de tensions hiper-romàntiques es va consolidar. Sigui al piano de Nyman, en els quartets de Glass o en les obres orquestrals d'Adams, el minimalisme va fer tornar al discurs estètic musical frases que brillaven per la seva absència i por de ser enunciades, per exemple aquesta: "m'agrada ... "Amb la mort de Boulez el 2016 (l'autèntic maitre i àrbitre del segle XX) podem dir que va acabar el segle; el XXI -que ja havia començat per allà a finals dels 70- va acabar d'arribar. Benvingut i sense por.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 22 Gener 2018
    Dl
    18:30 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:8 € | 5 € per a abonats i socis de l'Orfeó Català | Gratuït per a abonats a l'itinerari corresponent
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir