Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Conferència Sense por al segle XXI
El mapa i les seves fronteres: on acaba el XX i on comença el XXI?

Descripció

Conferencia Sense por S.XXI

Fitxa artística

Carlos Calderón, divulgador musical

Detalls

El mapa i les seves fronteres: on acaba el XX i on comença el XXI?

Els obres d'art no saben de fronteres i les classificacions històriques són sempre forjades, és per això que a l'cartografiar la música de fi de segle trobem que aquell gran "delta" que esmentés John Cage (quan es refereix a les diverses corrents estètiques del segle XX ) s'expandeix en eclecticismes, ultra-simplicitats i ultra-complexitats; en estrictes racionalitats i en salvatges cants llibertaris. Prova d'això és el cèlebre Quartet "Black Angels" on conflueixen les més diverses tècniques compositives i instrumentals en autèntic muntatge sonor sobre una estructura fèrria plena de càbala numèrica i, alhora, de misticisme. El retorn a la tonalitat ja havia començat a través de la cita i el collage i podem percebre aquí el que el crític Alex Ross comentava com a qualitat bàsica de la música del segle XXI: la "gran fusió".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Octubre 2017
    Dl
    18:30 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:8 € | 5 € per a abonats i socis de l'Orfeó Català | Gratuït per a abonats a l'itinerari corresponent
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir