Si teniu entrades o abonaments per a la temporada 2019/20, el Palau posa a la vostra disposició diferents opcions. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Conferència: Música i nadons
a càrrec de Paulo Lameiro

Descripció

Paulo Lameiro

Programa

Conferència divulgativa sobre la importància de la música durant els primers anys de la infantesa, adreçada a tots els públics (amb o sense coneixements musicals)

Detalls

Paulo Lameiro és músic, pedagog, comunicador, musicòleg i creatiu portuguès natural de Leiria. Des de fa un parell d’anys és el director executiu de la candidatura de Leiria com a capital europea de cultura 2027.

Després d’una breu carrera com a baríton solista del Teatre Nacional de Sao Carlos de Lisboa, es dedica a l’ensenyament musical i assumeix la direcció de diversos conservatoris com el Conservatori Nacional de Lisboa.

Durant els últims vint anys ha ideat i desenvolupat diversos projectes d’educació i producció musical vinculats a l’etapa infantil entre els quals destaquen: Concertos para Bebés (Concerts per a nadons), Berço das Artes (Bressol de les arts) i Músicos de Fraldas (Músics de bolquers)

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Novembre 2019
    Ds
    17:30 h
    Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Informació de l'obra

Preus:Entrada gratuïta | Aforament limitat
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir