COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Conferència #5 “Fidelio” amb Luis Gago
“Fidelio: voler i poder, amor i política, Goya i Beethoven”

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data, aquesta conferència queda cancel·lada.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

Fidelio

Fitxa artística

a càrrec de Luis Gago

Programa

Amb Fidelio, la seva única òpera, Beethoven llança un missatge impregnat de binomis d'idees en conflicte, de vegades irreconciliables i lluitant per ser dominants. És Fidelio una òpera política o un cant a l’amor conjugal? Quina distància hi ha entre l'òpera que volia escriure el compositor i l’obra que va poder finalment donar a llum, ni més ni menys que en tres versions diferents? I en paral·lel amb un geni coetani com Francisco de Goya, ¿com conviuen la llum de la llibertat i els racons més foscos de l’ànima? ¿On és la frontera en què es guanya o es perd la confiança en l’ésser humà? Vida pública i vida privada. Desig i realitat. Imatges i sons en un moment històric de canvis decisius. Luis Gago, crític, traductor, assagista i musicòleg, explorarà aquestes parelles de conceptes per comprendre millor una obra molt més complexa del que podria semblar.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 18 Març 2020
    Dc
    19:00 h
    Petit Palau
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:Entrada gratuïta a Taquilles | Online (1 € despeses de gestió)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207
Horari: Dilluns i dimecres, de 17 a 20 h | Dimarts i divendres, de 10 a 13h

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: Dilluns i dimecres, de 10 a 13 h | Dimarts i dijous, de 17 a 19.30 h

Compartir