COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Conferència #4 “Tot dit i tot per dir”
amb Carlos Calderón

Descripció

Beethoven

Fitxa artística

a càrrec de Carlos Calderón

Programa

En el 250è aniversari del naixement de Beethoven, el Palau ofereix un autèntic manual per entendre l’abast sísmic d’un dels grans genis de la història. Un catàleg de Simfonies capaces d’explicar l’ésser humà, una constel·lació de composicions que s’interrelacionen entre si i amb el món, un punt i a part en la concepció de l’artista, el públic, i una manera d’entendre la música i una societat. Invocat per grans personatges de la història, règims polítics i generacions de melòmans, Beethoven ha estat i és un motor de transformació que encara vibra. Acompanyats de Carlos Calderón, doctor en humanitats i divulgador musical, completarem tota l’experiència concertística del Palau amb una anàlisi musical i històrica.

Detalls

L'expansió: tot el que s'ha dit i tot el que estava per dir

Acabades les burles que en la Vuitena Simfonia Beethoven llançava a una societat transformada al gust italianitzant i els artefactes mecànics com el metrònom; i acabat en definitiu desastre l'aventura de la "estimada immortal" i l'abandó de tot son matrimonial; i acabada tota possibilitat de seguir sent pianista donada la molt avançada sordesa; la subjectivitat emergeix plena i res millor per exemplificar que els seus últims quartets i la Grosse Fugue. A banda d'ells només una immensa simfonia, la Novena, a manera de demiürg i àngel exterminador, és a dir: el creador d'un cosmos que alhora sembla desactivar tota creació posterior. Tot músic, tota música, tot oient ha quedat, definitivament transformat.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 5 Febrer 2020
    Dc
    19:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:Entrada gratuïta a Taquilles | Online (1 € despeses de gestió)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h, i fins a les 21 h els dies que hi hagi concert en aquest horari.

Compartir