COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Conferència #1 “Adeu a la perruca i el gerro rococó”
amb Carlos Calderón

Descripció

Beethoven

Fitxa artística

a càrrec de Carlos Calderón

Programa

En el 250è aniversari del naixement de Beethoven, el Palau ofereix un autèntic manual per entendre l’abast sísmic d’un dels grans genis de la història. Un catàleg de Simfonies capaces d’explicar l’ésser humà, una constel·lació de composicions que s’interrelacionen entre si i amb el món, un punt i a part en la concepció de l’artista, el públic, i una manera d’entendre la música i una societat. Invocat per grans personatges de la història, règims polítics i generacions de melòmans, Beethoven ha estat i és un motor de transformació que encara vibra. Acompanyats de Carlos Calderón, doctor en humanitats i divulgador musical, completarem tota l’experiència concertística del Palau amb una anàlisi musical i històrica.

Detalls

Pressionar al món i els seus classicismes: adéu a la perruca i el gerro rococó

Després d'assimilar l'equilibrat món haydinesco i mozartià, un jove sembla que vol tocar els nassos de la història de la música. Però no és sinó als trenta anys que Beethoven es llança, definitivament, des de les primeres notes de la seva Primera Simfonia a això. I també amb les de la Segona i ni parlar de les dues bufetades sonores que la Tercera ens donen perquè acabem amb les pudoroses reverències divuitesques. Els minuets han quedat transformats en veloços scherzos; les brusquedats, els accents i els sforzandos poden contrastar-se amb l'elegància i delicadesa, però ja sabem, estem jugant en una nova dimensió. La forma s'expandeix i la Tercera es fa un gegant. L'Heroi ha arribat.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 8 Gener 2020
    Dc
    19:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:Entrada gratuïta a Taquilles | Online (1 € despeses de gestió)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h, i fins a les 21 h els dies que hi hagi concert en aquest horari.

Compartir