Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concierto de Aranjuez
Joaquín Rodrigo

Descripció

20180120 aranjuez_palau_1920x1080

Detalls

LA GUITARRA ESPANYOLA. Andalusia a través de les cordes

La Gran Nit de la Guitarra Espanyola porta a l'escenari el cor mateix d'Espanya. Amb una música inspirada en la tradició i melodies líriques, el brillant to de la guitarra i la seva energia rítmica capturen els sons i sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho.

L'obra estrella del programa és el Concert d'Aranjuez de Joaquín Rodrigo, l'obra fetitxe del guitarrista Rolando Saad, que l'ha interpretat per més de dos milions d'espectadors i en més de 900 vegades a les principals sales d'Europa i amb prestigioses orquestres, entre elles la Royal Philharmonic Orchestra de Londres. La virtuosa execució de Rolando Saad aconsegueix capturar i transmetre al públic l'esperit alegre de l'obra i l'evocació dels dies feliços pels parcs d'Aranjuez, en el més bell diàleg escrit per a la música entre la guitarra i orquestra.

L'Amor Brujo de Falla i Carmen per guitarra i orquestra completen aquesta meravellosa i màgica nit espanyola.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 20 Gener 2018
  Ds
  22:30 h
  Sala de Concerts
 • 1 Abril 2018
  Dg
  17:30 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 27 a 51 €
Organitza:Promoconcert

Compartir