COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concierto de Aranjuez de Rodrigo

Descripció

Avís

AVÍS (11/11/19): Els comuniquem que, per problemes de gira aliens a NK Produccions Artístiques SLU i a Palau de la Música Catalana, ens veiem obligats a fer un canvi de data. La nova data serà el dissabte 25 de gener de 2020 a les 21:30 h. Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Disculpin les molèsties.

Concierto de Aranjuez - Imagen Web 1920x1080

Programa

RODRIGO: Concierto de Aranjuez
BIZET: Carmen
FALLA: El amor brujo
SAINT-SAËNS: Introduction et rondo capriccioso 
SARASATE: Aires gitanos

Detalls

Andalusia a través de les cordes

La Gran Nit de la Guitarra Espanyola porta a l'escenari el cor mateix d'Espanya. Amb una música inspirada en la tradició i melodies líriques, el brillant to de la guitarra i la seva energia rítmica capturen els sons i sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho.

L'obra estrella del programa és el Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo. La virtuosa execució de l’orquestra simfònica amb la guitarra aconsegueix capturar i transmetre al públic l'esperit alegre de l'obra i l'evocació dels dies feliços pels parcs d'Aranjuez, en el més bell diàleg escrit per a la música entre la guitarra i l’orquestra.

L'Amor Brujo de Falla, Carmen de Bizet, Introduction et Rondo Capriccioso de Saint-Saëns i Aires Gitanos de Sarasate per guitarra i orquestra completen  aquesta meravellosa i màgica nit espanyola.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 24 Gener 2020
  Dv
  17:00 h
  Sala de Concerts
  Canvi de data
 • 25 Gener 2020
  Ds
  21:30 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 52 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir