Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo
El Amor Brujo de Falla / Carmen de Bizet

Descripció

Avís

Per problemes aliens al Palau de la Música Catalana i a NK Prodarte, aquest concert, Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo, queda cancel·lat.

L’import de les entrades adquirides per a aquest concert serà retornat mitjançant el mateix sistema pel qual van ser comprades.

Per a qualsevol consulta, poden dirigir-se a [email protected]

20230325 web concierto de aranjuez

Detalls

Andalusia a través de les cordes.

La Gran Nit de la Guitarra Espanyola porta a l'escenari el cor mateix d'Espanya. Amb una música inspirada en la tradició i melodies líriques, el brillant to de la guitarra i la seva energia rítmica capturen els sons i sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho.

L'obra estrella del programa és el Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo, l'obra fetitxe del guitarrista Rolando Saad, que l'ha interpretat per més de dos milions d'espectadors i en més de 900 ocasions a les principals sales d'Europa i amb prestigioses orquestres, entre elles la Royal Philharmonic Orchestra de Londres. La virtuosa execució de Rolando Saad aconsegueix capturar i transmetre al públic l'esperit alegre de l'obra i l'evocació dels dies feliços pels parcs d'Aranjuez, en el més bell diàleg escrit per a la música entre la guitarra i l’orquestra.

L'Amor Brujo de Falla i Carmen de Bizet per guitarra i orquestra completen  aquesta meravellosa i màgica nit espanyola.

Tota l’ànima d’Espanya en un sol concert!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Gener 2022
  Dt
  21:30 h
  Sala de Concerts
 • 25 Març 2023
  Ds
  21:45 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 52 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir