Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concert per a piano núm.1 de Txaikovski
El Llac dels cignes (suite) / Romeu i Julieta (obertura)

Descripció

Concert per a piano núm.1 de Txaikovski

Detalls

Concert per a piano nº1
El primer dels concerts per a piano que compongués el genial i turmentat romàntic Piotr Ilitx Txaikovski s'ha convertit en el més cèlebre de tota la història de la música, i això tot i que en els seus principis res ho feia presagiar.

El Llac dels Cignes
L'obra, sota la forma de conte de fades, narra la història d'amor impossible entre el príncep Sigfrid i Odette, una jove reina convertida en cigne al costat de tota la seva cort per l'encanteri del malvat Von Rothbart.

Romeu i Julieta
Mili Balakirev era un sever crític de la música de Txaikovski, per això, el compositor rus no va dubtar a acceptar el suggeriment del primer d'escriure una obra basada en Shakespeare. El resultat va ser l'obertura-fantasia de Romeu i Julieta. El drama, que es va estrenar el 1870 a Moscou, es va convertir en la primera obra popular del jove Txaikovski i en la seva primera incursió en el teatre shakespearià.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 8 Gener 2019
    Dt
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 32 a 42 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir