Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concert de Nadal
Jingle Bell Time

Descripció

Concert Nadal Liceu familiar

Fitxa artística

Directors: Heriberto Fonseca i Ricard Oliver
Solistes vocals: Line Gaubert-Verrier  i Aseel Massoud
Solistes instrumentals: Carla Garcia, Laia Sánchez, Alba Valdivieso i Ramon Rodríguez, violins; Alba Gonzàlez, violoncel i José Ríos, clave

Cors de veus mixtes del Centre Professional del Conservatori del Liceu i de l'IEA Oriol Martorell
Orquestra de Corda del Centre Professional del Conservatori del Liceu 

Cors de veus blanques de les escoles EMM Claudi Arimany de les Franqueses del Vallès, EM Liceu Mataró, Escola Mataró Balmes, SEK Catalunya i Highlands School

Small Band de l'AULA de Música Moderna i Jazz del Centre Professional del Conservatori del Liceu

Programa

A. Vivaldi: Concert grosso per a 4 violins i orquestra en Si m op. 3, n.10
D. Buxtehude: Nichts soll uns scheiden von der Liebe Gottes BuxWV77
Arr. F. Gener: Cantata de Nadal - Jingle Bell time

Descarregar el programa de mà
Document PDF (253KB)

Detalls

Aquest concert inaugura la temporada LICEU FAMILIAR 2017-18, un cicle de concerts participatius al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori del Conservatori del Liceu que permet als alumnes de les Escoles i del Centre Professional Liceu participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes. En aquesta ocasió participa també el cor de veus mixtes de l'IEA Oriol Martorell.

En el concert podrem escoltar una primera part a càrrec d'alumnes de grau professional i una segona part en la que actuaran els alumnes de Primària Musical de les escoles vinculades SEK Catalunya, Highlands School i Mataró Balmes, que juntament amb els alumnes de l'Escola de Música Liceu Mataró i de l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany de Les Franqueses del Vallès ens oferiran una selecció de nadales tradicionals angleses i americanes harmonitzades en clau de jazz per Francesc Gener.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 3 Desembre 2017
    Dg
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Conservatori del Liceu

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir